odbio inozemne klubove / Štimac doveo Krstanovića u Zadar do kraja sezone

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prijateljstvo s Igorom Štimcem pogodovalo je dolasku Ivana Krstanovića u Zadar, koji je stavio potpis do kraja ove sezone

2.3.2015.
22:14
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Krstanović nedavno je raskinuo ugovor s Rijekom, kojeg je imao do 2016. godine, ali neočekivano se našao u Zadru te potpisao ugovor do kraja ove sezone.

"Nekoliko je okolnosti utjecalo na ovakav rasplet. Mogao sam, naravno, biti u Rijeci do kraja ugovora, čekati, ali sam u jednom trenutku odlučio da je najbolje ići svojim putem. Dakle, kad smo se dogovorili oko razlaza u ponudi je bilo nekoliko inozemnih klubova, međutim, nisam ni jedan posao priveo do kraja", rekao je Krstanović na čiji je dolazak utjecao Igor Štimac, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jest, naše je prijateljstvo i bez nogometa aktivno, a kad smo u jednoj prigodi razgovarali, krenula je zamisao da dođem u Zadar. Znam sve u kojem stanju je klub i novac mi u ovom trenutku nije u prvom planu", rekao je Krstanović.

"Šteta, Hajduk je bio zreo za poraz. Ono što sam vidio na Poljudu, daje ohrabrenje. Štimac je sa svojim stožerom dobro sve posložio i ja sam optimist, dobro sam fizički pripremljen i mogu nastupiti odmah. Pred nama je dosta posla, nadam se da ćemo sve to znati obaviti na pravi način", dodaje Krstanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, bilo je priče da će bivši igrač s Kantride otići u drugu talijansku ligu, odnosno u Speziu. Duže vrijeme nagađalo se i da ide u njemačku drugu Bundesligu, i to u Aue, posljednjeplasiranu momčad te lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo