obitelj zna što ju je ubilo / Whitney umrla od smrtonosne kombinacije

Image
Foto: PIXSELL

Članovima obitelji su zaposlenici ureda mrtvozornika rekli da je obdukcijom pronađena voda u plućima pjevačice, ali u premaloj količini za zaključak da je uzrok smrti utapanje.

13.2.2012.
13:28
PIXSELL
VOYO logo

Whitney Houston nije se utopila u kadi nego je vjerojatno preminula od smrtonosne kombinacije Xanaxa, još nekih propisanih joj lijekova i alkohola, objavio je TMZ, pozivajući se na obitelj slavne pjevačice.

Članovima obitelji su zaposlenici ureda mrtvozornika okruga Los Angelesa rekli da je obdukcijom pronađena voda u plućima pjevačice, ali u premaloj količini za zaključak da je uzrok smrti utapanje. Obitelji je rečeno da je pjevačica preminula prije nego što joj je glava klonula u kadu punu vode.

Prema najnovijim informacijama, tijelo je pronašla njezina teta Mary Jones. Ona je pripremila Whitneynu haljinu za večernji izlazak, a kada se ona dugo nije pojavljivala iz kupaonice ušla je unutra i našla ju uronjenu u kadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeni uzrok smrti bit će objavljen nakon što budu završeni toksikološki nalazi.

Slavna američka pjevačica Whitney Houston umrla je iznenadnom smrću u svojoj 48. godini u subotu u hotelu Hiltonu na Beverly Hillsu, dan prije 54. dodjele Grammyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo