SRBIJANSKI MEDIJI 'OTKRIVAJU' / Angelinin film pretvoren u 'antisrpski pamflet'

Image

Film Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda", koji je svoju hrvatsku premijeri doživio u petak u Zagrebu, od prvobitne je priče o zabranjenoj ljubavi između srpskog vojnika i Bošnjakinje pretvoren u propagandni antisrpski pamflet zahvaljujući Saneli Jenkins, pišu srbijanski mediji.

18.2.2012.
11:39
VOYO logo

Srbijanski Press došao je u posjed informacije kako je Jenkinsova, jedna od najbogatijih žena u BiH, iskoristila novac i kontakte u Hollywoodu te izmijenila prvobitni scenarij Angelininog filma.

Navodno je uspjela izboriti da Srbi u njemu izgledaju i gori od samog Hitlera, a sve kako bi pažnju međunarodne zajednice usmjerili na BiH i zapadni Balkan.

Kako tvrde srbijanski mediji, ova je poznata američka jetsetterica uložila znatne napore kako bi se u fil unijele određene izmjene te kako bi poruka filma bila da se "zlo može ponoviti ukoliko SAD i zapadni svijet dignu ruke od BiH".

Sugovornici srbijanskog Pressa tvrde kako je Angelina naknadno u film ubacila scene masovnih ubojstava Bošnjaka iz Srebrenice te dijelove u kojima Srbi nasumice ubijaju civile i djecu u Sarajevu. Navodno je promijenjen i sam kraj filma, koji je trebao imati potpuno drugačiji završetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo