najiščekivanija filmska premijera / 'U zemlji krvi i meda' izazvao različite reakcije

Najiščekivanija filmska premijera u Hrvatskoj je završila. Angelina Jolie je oduševila obožavatelje, održala lekciju kako se ponaša prava zvijezda na crvenom tepihu i sve koji su se našli u njezinoj blizini ostavila bez daha. Iako je napustila Hrvastku odmah nakon što su se pred gledateljima zavrtili prvi kadrovi filma, obećala je da će se vratiti, a možda čak i kupiti kuću u Istri.

18.2.2012.
19:14
VOYO logo

Stotine obožavatelja su je satima čekale. Velika glumica i humanitarka na crvenom tepihu prvo je zagrlila djevojčicu u kolicima.

Sretna je zbog toplog dočeka u Zagrebu i kaže, u Hrvatsku se sigurno vraća, a to je i želja njezine djece. S njima je u Francuskoj ostao njezin partner Brad Pitt koji je ovoga puta zaobišao Zagreb. No, poznati holivudski par razmišlja o kupnji kuće na Jadranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih bio najsretniji da oni sagrade svoju kuću u Istri blizu mene i da ih učimo kartati briškule i trešeta i da obijamo neke kafanice", rekao je Angelini prijatelj Rade Šerbedžija.

To su planovi za budućnost, ali jučer je u centru pažnje ipak bio Angelinin film "U zemlji krvi i meda". O najkrvavijem sukobu nakon drugog svjetskog rata svijet ne zna dovoljno i zato je ova priča Angelini iznimno važna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je ovaj film smješten u BIH, njegova tema je univerzalna. Nadam se da će ga gledatelji razumjeti, kao i to da nije riječ samo o povijesnom događaju", rekla je Angie.

Zagreb je napustila odmah nakon predstavljanja filma koji je izazvao različite reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Film je težak, donosi važnu, temeljnu poruku, to je osuda rata, drago mi je da sam vidio film", rekao je predsjednik Ivo Josipović.

"Meni je film dobar. Mislim da će biti popularno govoriti da je film loš jer takvi smo mi. Svi su pohrlili vidjet ga i sad će naći zamjerke. Meni je ovo iznad svih očekivanja", smatra Damir Urban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film nije ni nastao kako bi se svidio svima, objasnila je redateljica koju je Zagreb jedva dočekao. Prirodna, jednostavna, čak na jedan osobit način skromna, što je i svojstveno samo pravim zvijezdama.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo