ČAK TRI NOVA LIKA / Pogledajte pojačanja nove sezone 'Ruže vjetrova'!

Ekipa nove sezone Ruže vjetrova na jesen dobiva pojačanje. Atraktivnu glumicu iz Splita, beogradskog zavodnika i legendu hrvatske filmske scene. Pogledajte o kome je riječ!

8.8.2012.
18:29
VOYO logo

Čak će se tri nova karaktera  pridružiti glumačkoj postavi Ruže vjetrova, u drugoj sezoni: MarinaFernardez, ZoranPajić i legenadarni Jastreb -  ŽarkoRadić.

Najviše je pažnje na setu dobila Marina. Nakon 10 godina života u Portugalu, atraktivna glumica odlučila je spakirati kovčege i glumačku karijeru nastaviti u Hrvatskoj. Ispekla je tako ova Splićanka zanat u kazalištu, odradila niz gaža po jazz klubovima, i  glumila u mnogim portugalskim sapunicama. Stečeno znanje upotrijebit će u novoj sezoni Ruže vjetrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se scene za nove epizode snimaju na temperaturama od 40 stupnjeva i to od ranog jutra do kasno u noć, glumačka ekipa uvijek je raspoložena za akciju. Beogradskom glumcu svakodnevno drže instrukcije iz hrvatskog.

Svidjelo se Zoranu u Splitu da se u Beograd i ne misli tako brzo vratiti. A možda baci i sidro na Jadranu, jer obožavateljice ima na svakom koraku.Kako i ne bi, kada je glumio i u filmu Ralpha Fienessa Koriolan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A fetivi Splićanin Žarko Radić nekada je također živio u srpskoj metropoli, pa sa Zoranom ima puno tema za razgovor. I ondje i ovdje najviše ga pamte po ulozi Jastreba u kultnoj seriji „Kapelski kresovi“.

Skroman je Žarko, ali u novoj ulozi u Ruži vjetrova od njega možete očekivati uistinu puno.
Stoga nakon godišnjih odmora, pripremite se i za ova glumačka imena. Ljubavne intrige i zanimljivi zapleti ove jeseni  definitivno će vas prikovati za male ekrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo