OGLAS

EMITIRANJE KREĆE 10. RUJNA / Druga sezona Ruže vjetrova prikovat će vas za male ekrane

Image
Foto: Jure Ravlić

U ugodnoj atmosferi uz klapu Rišpet, domaćica večeri bila je glumica Nives Ivanković koja u seriji glumi Seke, a u svom duhovitom stilu, predstavila je novu glumačku postavu i pridodala svakome nekoliko zabavnih 'titula'.

2.9.2012.
11:21
Jure Ravlić
VOYO logo

Od 10. rujna na RTL televiziji kreće nova sezona 'Ruže vjetrova'. Donosi strasti, opsesije, ljubavnu priču i sudbinu Marije i Šimuna.

Uoči emitiranja druge sezone 'Ruže vjetrova', u prelijepom Splitu, održano je, ove subote, predstavljanje novih glumaca i vrućih zapleta koji će prikovati sve gledatelje RTL televizije za fotelje od ponedjeljka do petka. Dolores Lambaša je zasjala u bijeloj haljini s debelim crnim remenom oko pojasa i tako najavila svoj dolazak na male ekrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ugodnoj atmosferi uz klapu Rišpet, domaćica večeri bila je glumica NivesIvanković koja u seriji glumi Seke, a u svom duhovitom stilu, predstavila je novu glumačku postavu i pridodala svakome nekoliko zabavnih 'titula'.

'Radujem se druguj sezoni i bilo je pakleno ovo ljeto jer su bile velike vrućine, ali dolaskom mojih dragih kolega poput Žarka Radića i MirajaGrbića sve je bilo podnošljivije jer su obojica toliko duhoviti da su stvarali izvanrednu atmosferu na setu. Ja nisam gledala projekciju prve epizode, ali su mi kolege rekle da ćemo prikovati gledatelje za ekran', rekla je Nives Ivanković na predstavljanju druge sezone popularne serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo