SULEJMANIJA VLADA HRVATSKOM / Djevojčici iz Đakova dali ime - Hurem!

Image
Foto: RTL

Čini se da je 'Sulejman Veličanstveni', koji se prikazuje na RTL Televiziji, potpuno osvojio hrvatske gledatelje, neke čak i više od drugih. Tako su roditelji iz Đakova svojoj djevojčici dali ime po sultaniji iz megapopularna serije.

10.12.2012.
12:47
RTL
VOYO logo

Prema podacima koje je Glas Slavonije dobio iz Matičnog ureda Osijek, čini se da tradicionalna ženska imena poput Nade, Marice, Branke i Kate polako padaju u zaborav.

Roditelji se danas natječu tko će biti maštovitiji i originalniji, pa su tako u 2012. dominirala kratka ženska imena kao što su Dora, Ema, Lara, Karla, Lana, Mia, Sara.., a rađale su se i Tia, Tara te Zara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najdalje su u svom izboru otišli roditelji s područja Đakova koji su svojoj tek rođenoj curici dali ime Hurem po sultaniji iz popularne RTL-ove serije "Sulejman Veličanstveni".

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Naravno, nije ništa neobično da dijete dobije ime prema nekom junaku iz filma ili sapunice, no zanimljivo je da je najraskošnija turska serija u tako kratkom vremenu osvojila hrvatske gledatelje, a po slučaju iz Đakova - neke čak i više od drugih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo