EUROPSKA PREMIJERA NA RTL-u / Priča o posramljenoj djevojci u potrazi za osvetom!

Image
Foto: RTL

S osvetom u mislima i ljubavi u srcu, ponižena djevojka potražit će pravdu i pronaći svoju prvu ljubav. No je li ljubav uvijek jača od mržnje? Snažna i potresna priča o odbačenoj i posramljenoj djevojci u potrazi za osvetom, svoju europsku premijeru pronaći će na RTL Televiziji od ponedjeljka 27. svibnja u 20 sati!

23.5.2013.
14:49
RTL
VOYO logo

RTL Televizija donosi dinamičnu, životnu i modernu telenovelu koja otkriva kako oholost, ambicija i zavist mogu promijeniti sudbinu nevine djevojke koja će svoj život predodrediti samo jednom cilju – osveti!

Iz najveće brazilske tvornice popularnih telenovela i serija, televizijske kuće Rede Globo, dolazi posljednji projekt o kojem priča cijela Latinska Amerika. Serija "Avenida Brasil" postala je instant hit u domovini još od samog početka emitiranja u proljeće 2012., a osim nevjerojatne gledanosti, serija je vrlo brzo postala jedini televizijski format koji su istovremeno hvalili i struka i gledatelji.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Svaka se epizoda pomno pratila, a milijuni Brazilaca o njoj su pisali preko društvenih mreža poput Twittera i Facebooka. Koliko je serija bila popularna, dokazuje i podatak da je posljednju epizodu pratilo 80 milijuna Brazilaca, zbog čega su ulice velikih gradova poput Ria de Janeira i Sao Paula bile potpuno prazne za vrijeme njezinog emitiranja, kao i činjenica da je serija bila nominirana za brojne prestižne brazilske nagrade.

RTL Televizija je jedna od ukupno 37 televizijskih kuća koja je u rekordnom roku otkupila prava za emitiranje ovog vrhunskog projekta, a među prvima koja će ga emitirati u Europi odmah nakon Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Gledateljima je zajamčena zabava uz obilje uzbudljivih i neizvjesnih trenutaka, drame, romantike i iznenađujućih otkrića u gotovo svakoj epizodi ove snažne i emocijama nabijene telenovele čija će hrvatska premijera biti u ponedjeljak, 27. svibnja u 20 sati, te će se nastaviti emitirati od ponedjeljka do četvrtka u istom terminu, samo na RTL Televiziji!




Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo