nema odmora / Najgora televizijska maćeha ima novi posao!

Image
Foto: RTL

Sedam mjeseci nakon završetka najveće brazilske hit serije 'Avenida Brasil' koju svake večeri od ponedjeljka do četvrtka pratimo na RTL Televiziji, glumica Adriana Esteves napokon je priznala da se odmorila.

5.6.2013.
13:33
RTL
VOYO logo

Glumica AdrianaEsteves svjesna je da će mnogim Brazilcima ostati u pamćenju kao Carminha, opaka maćeha iz serije koju su mnogi kritičari proglasili najstrašnijom i najzlobnijom fiktivnom osobom današnjice.

"Jako sam ponosna na Carminhu jer je, unatoč svojoj zlobi, zarobila mnoga srca gledatelja. To je moja prva uloga o kojoj se u medijima pričalo više nego o bilo kojoj drugoj stvarnoj osobi, bilo da je riječ o političaru ili sportašu. Dugo mi je trebalo da shvatim kako više nikada neću glumiti Carminhu. Već mi sada jako nedostaje", priznala je Esteves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova 43-godišnja višestruko nagrađivana glumica nastavlja dalje s karijerom. Nakon što je dobila nagradu za najbolju glumicu prošle godine za ulogu zle Carminhe, Esteves je prošli tjedan objavila javnosti da se vraća glumi.

Prvo će se pojaviti na filmskom platnu u romantičnoj drami "Ljepota", u kojoj će glumiti zajedno sa svojim trećim suprugom VladimiromBrichtom, a zatim opet na televiziji u novom projektu autora "Avenide Brasil". Naime, João Emanuel Carneiro već sprema novu seriju za televizijsku kuću Globo, a koja će se početi snimati početkom sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene nema duge pauze. Što imam više slobodnog vremena, više sam nervozna. Volim glumu, volim svoje zanimanje… I bez obzira na moju karijeru, uvijek ću naći vremena za obitelj i djecu", rekla je Esteves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo