TURBULENCIJE NA POLJUDU / Raspad sistema: Kalinić u bolnici, Hajduk bez uprave

Image

Hajdukove europske ambicije pokopane su porazom od Žiline. U posljednjim minutama susreta trenera Ivicu Kalinića "strefilo" je srce, a nakon utakmice Uprava je dala ostavku.

6.8.2009.
21:07
VOYO logo

Nakon katastrofalnog poraza 1-0 na Poljudu od slovačke Žiline, uprava Hajduka je uslišila "molbu" Torcide te se odlučila povući. Njezin predsjednik Mate Peroš i član Luka Miličić podnijeli su neopozive ostavke na svoje pozicije, dok je Fredi Fiorentini svoj mandat tek dao na raspolaganje, što znači da će konačnu riječ imati Nadzorni odbor.

Kalinić zbog srca u bolnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A novopečeni trener splitskih Bilih, svoju poljudsku premijeru okončao je hitnim odlaskom u bolnicu. Desetak minuta prije kraja utakmice, Ivicu Kalinića uhvatili su srčani problemi. 

Navodno mu je stanje bilo opasno, no tijekom noći se stabiliziralo. Nagađa se da će mu biti potrebna i operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobit ćete batine!"

Inače, osim Kalinićevih srčanih problema, posljednje trenutke utakmice obilježilo je i Torcidino skandiranje "Dobit ćete batine!". Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, nekoliko najfrustriranijih torcidaša nahrupilo je prema svečanoj loži te su stali vrijeđati klupsku Upravu, ponajprije Matu Peroša, no policija ih je uspjela obuzdati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko je bacio i bocu prema Željku Kerumu, ali ga nije pogodio, a kasnije su mu onemogućili izlazak sa stadiona, pa je uz podršku zaštitara Poljud morao napustiti kroz sporedni izlaz. Na stadionu je zapaljeno nekoliko sjedalica, zbog čega su morali intervenirati vatrogasci.

Skupina navijača uletjela je među igrače u klupske prostorije, ali policija ih je ubrzo uspjela izbaciti sa stadiona, dok je igračima preporučeno da na Poljudu prenoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim policijskim izvješćima, uhićeno je 27 navijača - 21 pripadnik Torcide i šest slovačkih navijača.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo