POLICIJA ZADOVOLJNA / Serdarević: Nije Poljud kazalište!

Image

Hajdukov trener Ivica kalinić je operiran i oporavlja se u splitskoj bolnici. Policija je zadovoljna odrađenim poslom i izbjegnutim sukobom navijačkih skupina.

7.8.2009.
11:10
VOYO logo

SPLIT - Dan nakon utakmice Hajduka i slovačke Žiline policija je zadovoljna odrađenim poslom. Iako je atomosfera bila napeta zbog Hajdukovog gubitka, a navijači su svoj bijes usmjerili prema vodstvu Hajduka i svečanim ložama, većih incidenata ipak nije bilo, izvijestio je Marko Serdarević, načelnik splitske policije.

"Najbitnije je da nitko nije povrijeđen, a nije oštećen čak nijedan retrovizor. Jutros smo primili zahvalu predstavnika navijača Žiline zbog svega što smo učinili za njih, odigravanje je proteklo bez ijednog incidenta među navijačima", izjavio je Serdarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su u jednom trenutku krenuli u svečanu ložu i Bijeli salon, no uskoro su pristigli specijalci pa su se navijači povukli. Zapaljeno je nekoliko stolica, a većina od 27 navijača je privedena zbog alkoholiziranog stanja ili neposjedovanja osobne iskaznice.

Torcidaši su prosvjedovali i ispred prostorija Uprave Hajduka, no tamo policija nije intervenirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" To je normalan navijački kolorit, ne možemo očekivati da se ljudi ponašaju kao u kazalištu", pojašnjava Serdarević.

Najgore je nakon utakmice prošao trener Hajduka Ivica Kalinić kojemu je malo pred kraj utakmice "otkazalo srce". Hitno je prebačen u splitsku bolnicu gdje mu je ugrađena premosnica. Navodno mu je nekoliko sati i život bio ugrožen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice su pale i ostavke članova Uprave Hajduka - Mate Peroša i  Luke Miličića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike