KRIZA U MANCHESTERU / United doživio već osmi poraz, Jelavić debitirao

Image
Foto: AP

Everton, koji odlično igra ove sezone, svladao je Aston Villu sa 2-1. Poveli su gosti golom Leandra Bacune u 34. minuti, a Everton dolazi do pobjede pogocima Stevena Naismitha u 74. i Kevina Mirallasa u 85. minuti.

1.2.2014.
18:59
AP
VOYO logo

LONDON - U 24. kolu Premier lige Hull City je protiv Tottenhama odigrao 1-1, a hrvatski napadač NikicaJelavić, koji je proveo na terenu 88 minuta, je nekoliko puta ozbiljno zaprijetio Spursima. Za Hull je zabio ShaneLong (12), a za Tottenham je strijelac bio Paulinho (61).

Jelavić je već u 9. minuti mogao upisati pogodak, ali je njegov udarac prohujao tik iznad grede. Potom u 39. minuti sa vrha kaznenog prostora puca tik uz vratnicu, a u 71. je prebacio vratara Llorisa, ali je stoper Spursa Dawson uspio spasiti mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je doživio već osmi poraz ove sezone, izgubivši u gostima od slabašnog Stoke Cityja sa 1-2. Oba gola za Stoke zabio je CharlieAdam (38, 52), a pogodak za Man. United postigao je Robin van Persie (47).

Everton, koji odlično igra ove sezone, svladao je Aston Villu sa 2-1. Poveli su gosti golom LeandraBacune u 34. minuti, a Everton dolazi do pobjede pogocima StevenaNaismitha u 74. i Kevina Mirallasa u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DejanLovren još se oporavlja od ozljede, a njegov Southampton je pobijedio Fulham sa 3-0.

U nedjelju se sastaju West Bromwich - Liverpool, te Arsenal - Crystal Palace, a u ponedjeljak je derbi kola Manchester City - Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo