REMI SEVILLE I VALENCIJE / Tragičar susreta: Rakitić ponovno promašio penal!

Image
Foto: AP

Bio je to njegov već treći promašeni kazneni udarac ove sezone. Prvog je zapucao 30. listopada prošle godine u porazu od Real Madrida 3-7.

17.2.2014.
7:33
AP
VOYO logo

SEVILLA - U susretu 24. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla i Valencia su na stadionu Sanchez Pizjuan odigrale bez pogodaka, a tragičar utakmice bio je hrvatski reprezentativac IvanRakitić koji je u 63. minuti promašio jedanaesterac.

Bio je to njegov već treći promašeni kazneni udarac ove sezone. Prvog je zapucao 30. listopada prošle godine u porazu od Real Madrida 3-7. Hrvatski veznjak je promašio kazneni udarac u 74. minuti, međutim prije toga zabio je dva gola za Sevillu. Jedanaesterac je promašio i 25. siječnja ove godine u domaćem porazu od Levantea 2-3. Kazneni udarac je promašio u 58. minuti utakmice kod rezultata 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je protiv Valencije imala skoro cijelo drugo poluvrijeme igrača više nakon što je u 49. minuti isključen RicardoCosta, međutim Andalužani to nisu iskoristili. U samoj završnici utakmice bez igrača je ostala i Sevilla nakon što je 'pocrvenio' Čerišev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo