NESUGLASICE OKO VISINE UGOVORA? / Messi postaje najplaćeniji nogometaš svijeta

Image
Foto: AP Images

"On ima ugovor do 2018. i nema nesporazuma. Samo postoji ogromna želja i od strane igrača i od strane kluba da se postigne dogovor i mi ćemo ga postići u miru", kazao je predsjednik Barcelone Josep Bartomeu.

25.3.2014.
15:27
AP Images
VOYO logo

Predsjednik španjolskog prvoligaša Barcelone Josep Maria Bartomeu je "siguran" da će argentinska napadačka zvijezda Lionel Messi produljiti ugovor s tim katalonskim klubom te želi da Argentinac postane najbolje plaćeni nogometaš svijeta.

"On ima ugovor do 2018. i nema nesporazuma. Samo postoji ogromna želja i od strane igrača i od strane kluba da se postigne dogovor i mi ćemo ga postići u miru", kazao je Bartomeu.

Kako je madridski dnevnik "Marca" pisao da su se pojavile nesuglasice oko visine ugovora koji nudi Barcelona, drugi su mediji krenuli pisati o interesu drugih velikih europskih klubova za Argentinca. Messi je međutim prije deset dana izjavio da cijelu svoju karijeru želi igrati u Barçi gdje je počeo i gdje je postao najbolji strijelac u povijesti.

"Klub želi da on postane najbolje plaćeni igrač na svijetu. Sigurni smo da ćemo postići dogovor s Messijem", kazao je Bartomeu. "Sigurni smo u to jer je to njegova volja, to je izjavio prije nekoliko dana. Sačuvat ćemo Messija u Barçi još puno godina", nastavio je ne otkrivajući kada bi pregovori o plaći mogli završiti.

Messi je već 2013. potpisao produljenje ugovora, ali je vjerojatno revalorizacija plaće koju u Realu dobija Portugalac Cristiano Ronaldo navela katalonski klub da počne razmišljati o povećanju plaće za četverostrukog osvajača Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo