ibrahimović ozlijeđen / PSG nadomak polufinala: U zadnjim sekundama Pastore zabio za 3:1

Image
Foto: AP Images

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka PSG je pobijedio Chelsea 3-1. Golove su zabili Lavezzi, Pastore i Hazard, a autogol Luiz. U 68. minuti ozlijedio se Ibrahimović.

2.4.2014.
22:59
AP Images
VOYO logo

U prvom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka u Parizu su nogometaši PSG-a svladali londonski Chelsea s 3-1 (1-1).

Pred 57.000 gledatelja na stadionu Park Prinčeva sudio je Srbin Milorad Mažić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paris Saint Germain je na svom stadionu porazio Chelsea s 3-1 i stekao veliku prednost pred uzvrat u Londonu 8. travnja. U očekivano tvrdoj utakmici presudila je izvrsna igra Argentica Ezequiela Lavezzia, koji je postigao prekrasan prvi zgoditak na utakmici, a zaslužan je i za drugi u 61. minuti, te genijalan porez drugoga Argentinca Javiera Pastorea u zadnjim sekundama dvoboja.

Utakmica je započela na najbolji mogući način za domaćine, Lavezzi je u 4. minuti prihvatio odbijenu loptu i pogodio same rašlje nemoćnog Cecha. Chelsea se nije zbunio vodstvom PSG-a, preuzeli su inicijativu i to im se isplatilo u 27. minuti kada je Thiago Silva neoprezno pokosio Oscara, a srpski sudac je dosudio kazneni udarac. Belgijanac Eden Hazard je bio hladnokrvan s bijele točke i zabija za 1-1. Hazard je u 40. minuti mogao napraviti potpuni preokret, no njegov volej je završio na vratnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 51. minuti Lavezzi je pokušao glavom, ali pogodio je vanjski dio mreže, a u 61. minuti Lavezzi je majstorski izveo slobodni udarac iskosa i praktički "natjerao" davida Luiza da ugira loptu u svoju mrežu. U 68. minuti je zbog ozljede igru napustio u ovoj utakmici vrlo suzdržan Ibrahimović, a u 84. minuti Cavani je propustio priliku za 3-1. I dok su odbrojavale zadnje sekunde dvoboja, loptu je uzeo Pastore, koji je ušao u igru u 85. minuti, iskosa prošao čak trojicu igrača gostiju i iz mrtvog kuta progurao loptu pokraj loše postavljenoga Cecha.

Uzvrat je 8. travnja na Stamford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo