POZNATI SVI POLUFINALISTI / Mandžo zabio u rušenju Uniteda, Barca nokautirana u Madridu!

Image
Foto: AP

Nogometaši Bayerna i Atletico Madrida u srijedu su se pridružili Realu i Chelseaju u polufinalu Lige prvaka. Nijemci su uz puno muke i pogodak Marija Mandžukića izbacili Manchester United, dok je Atletico na svom terenu s minimalnih 1:0 pobijedio Barcelonu i osigurao prolaz dalje.

9.4.2014.
22:30
AP
VOYO logo

Nogometaši Bayerna i madridskoga Atletica plasirali su se u polufinale Lige prvaka, te se pridružili Chelseaju i Real Madridu, koji su učinili u utorak.

Bayern je u Münchenu svladao Manchester United s 3-1 i s konačnih 4-2 prošao među četiri najbolje momčadi, dok je u Madridu Atletico slavio protiv Barcelone s 1-0 i s 2-1 po prvi puta prošao u polufinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom dijelu u Münchenu nije bilo niti jedne izrazite šanse, Bayern je jalovo napadao, a Englezi su u par navrata zaprijetili, ali bez udarca na gol. I u prvih nekoliko minuta drugoga dijela igra se nije poboljšala, a onda je u 57. minuti slijedila kontra gostiju. Valencia je s desne strane ubacio, a PatriceEvra postigao valjda najljepši gol u svojoj karijeri, iz prve je punom nogom pogodio same rašlje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, slavlje ManU-a nije dugo trajalo, jer je Bayern samo dvije minute kasnije iz prve prave šanse izjednačio zahvaljujući Mandžukiću. Hrvatski napadač je ubačaj s lijeve strane dočekao glavom i u padu pogodio mrežu za 1-1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 61. minuti Rooney se spetljao u gol-šansi, a u 67. minuti Bavarci su postigli drugi pogodak. Robben je s desne strane prizemno nabacio, a Müller je nogom sproveo loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačna odluka pala je u 76. minuti kada je Robben prošao nekoliko igrača u kaznenom prostoru, a njegov šut je skrenuo Vidić, pa je DeGea bio nemoćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu je Atletico poveo već u 5. minuti kada je Adrian pogodio vratnicu, a u nastavku akcije Koke je natrčao na loptu i pogodio mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 12. minuti Villa je pogodio gredu, dvije minute kasnije Messi je neometan s pet metara glavom pucao pored vrata, a u 20. minuti Atletico po treći puta pogađa okvir gola - Villa je gađao gredu. U 25. minuti Neymar je prošao četvoricu igrača domaćih, dodao Messiju koji je opet neprecizan.

U 62. minuti je u igru ušao Diego, a samo tri minute kasnije Brazilac je u odličnoj šansi, no njegov udarac brani Pinto. U 71. minuti Gabi izlazi sam ispred vratara Barcelone, koji njegov udarac brani nogom, a samo minutu kasnije udarac Diega je blokiran u psoljednji trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 78. minuti Neymar je pokušao glavom, no i on je bio neprecizan. Barca je do kraja napadala, no nije stvorila priliku za zgoditak i produžetak, te se oprostila od Europe već u četvrfinalu.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo