Veliki rizik / El Clasico bez glavnih zvijezda u finalu Kupa kralja

Image
Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL

Barca i Real će u finalu Kupa kralja zaigrati bez Ronalda i Piquea. U katalonskom klubu vlada loša forma momčadi i nezadovoljstvo, a Ronaldo još osjeća posljedice ozljede pa ne želi riskirati.

15.4.2014.
13:53
S.Lau/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Finalna utakmica španjolskog Kupa kralja u srijedu u Valenciji između Real Madrida i Barcelone propustit će najveća zvijezda Reala Cristiano Ronaldo i branič Barce Gerard Pique.

Trener Reala Carlo Ancelotti obznanio je da Ronaldo još osjeća posljedice ozljede, te da ne želi riskirati u Kupu Kralja kada je sljedeći tjedan na rasporedu prva utakmica polufinala Lige prvaka s Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je ova finalna utakmica u drugom terminu, možda bi Cristiano igrao i nezaliječen. Ovako je previše na kocki i rizik je prevelik", kazao je Ancelotti.

Niti Barcelona neće biti kompletna, no trenera Gerarda Martina više brine vrlo loša forma momčadi i očito nezadovoljstvo nekih igrača, ponajprije Lea Messija, koji ne voli igrati na krilnoj poziciji. Branič Pique sigurno neće igrati zbog ozljede leđa, a upitan je nastup i drugog braniča Marca Bartre. Po svemu sudeći, sigurno će igrati kapetan Carles Puyol, kojemu bi to bila možda i zadnja utakmica za Barcelonu jer na kraju sezone odlazi iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj finala Kupa kralja igra se u srijedu od 21.30 sati na stadionu Mestalla u Valenciji, a zadnji međusobni dvoboj na tom stadionu dobio je 2011. Real u produžetku (1-0). Barcelona ima 26 naslova u Kupu Kralja, Athletic Bilbao 23, dok je Real bio pobjednikom 18 puta. Prošle sezone je Kup Kralja osvojio Atletico Madrid pobijedivši na Bernabeu Real u produžetku (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo