jača od života / Sandra Paović dokazala da su čuda moguća!

Bila je na vrhuncu - jedna od najboljih hrvatskih i svjetskih stolnotenisačica. Sve do stravične nesreće koja ju je godinama držala prikovanu za krevet. Liječnici su joj prognozirali život u kolicima, ali Sandra Paović dokazala je da su čuda ipak moguća. Vratila se sportu i uživa u pripremama za vjenčanje.

18.4.2014.
17:40
VOYO logo

Sandra Paović je napokon sretna! Uz to što svojim reketom niže pobjede, za tri mjeseca udaje se za Daniela Lazova, mladića koji je glavni krivac za ovaj osmijeh.

"Super! Sretna, zadovoljna. Malo umorna od treninga. Ali život je dobar. Otkad sam s Danijelom nekak je sve ljepše", priznaje Sandra.

Svi još pamtimo stravičnu prometnu nesreću u Parizu u kojoj je Sandra prije pet godina ostala zarobljena u olupini automobila. Teško joj je stradala vratna kralježnica. Dijagnoza je bila stravična, a s njom su prekinuti i Sandrini sportski snovi.

Uslijedile su teške opepracije i dugotrajna rehabilitacija. Međutim, Sandrin sportski duh nije joj dopustio da odustane. Iako su joj liječnici predviđali život u kolicima, na kraju je prohodala, vratila se sportu, doduše paraolimpijskom, i sada ponovno udara u lopticu.

"Trebalo je puno hraborsti da ponovo uzmem reket i igram stolni tenis. Igram znači u stojećoj kategoriji. Stvarno se slabo krećem za stolom. Moram to nadoknađivati s onim iskustvom od prije. Ovo me stvarno iznenadilo. Bila sam prvakinja Europe i sada sam druga na svjetskoj rang listi", objašnjava Sandra.

A onda je upoznala Danijela - mladića iz Kumrovca koji sa Sandrom dijeli sudbinu. I on je bio perspektivni sportaš - nogometaš, kojega je jedan skok u rijeku u sekundi pretvorio u invalida.

"Iz početka je bilo jako teško. Najteže je bilo priviknuti se da ne možeš na noge i neke osnovne stvari obaviti. Moraš sve iz početka učiti, kako jesti, kako se počešljati, kako na noge stati", rekao je Sandrin zaručnik Daniel Lazov.

Ljubav se dogodila kao prema filmskom scenariju. Zaljubili su se na prvi pogled i vrlo brzo shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Danijel je prvo pao na Sandrin izgled, a onda je s vremenom do kraja kapitulirao pred njezinom hrabrošću i energijom.

Zaručili su se za Novu godinu.  Rodbina i prijatelji već su pozvani na Sandrino i Danielovo "uzimam".

Posljedice Danielove i Sandrine nesreće još su ovdje, kao trajan podsjetnik na jako teške trenutke. Ali s dvije burme na rukama s time će se puno lakše nositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo