TEŠKO PODNOSI PORAZE / Pogledajte još jedan nezaboravan nastup Josea Mourinha

Image

Poraz Chelseja ide na ruku vodećem Liverpoolu koji u nedjelju gostuje kod slabašnog Norwicha, a u ponedjeljak Manchester City na svom stadionu igra protiv West Bromwich Albiona.

20.4.2014.
9:52
VOYO logo

LONDON - U 35. kolu nogometnog prvenstva Engleske Chelsea, koji se bori za naslov, na domaćem je terenu izgubio od posljednjeplasiranog Sunderlanda sa 1-2.

Poveo je Chelsea golom Samuela Eto'oa (12), a na 1-1 je poravnao Connor Wickham (18). Pobjednički gol za Sunderland zabio je FabioBorini (bivši nogometaš Chelseaja i igrač Liverpoola na posudbi u Sunderlandu) u 82. minuti iz penala. Poraz Chelseja ide na ruku vodećem Liverpoolu koji u nedjelju gostuje kod slabašnog Norwicha, a u ponedjeljak Manchester City na svom stadionu igra protiv West Bromwich Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta je trener Chelseaja JoseMourinho opet imao nezaboravan nastup. Na konferenciji za novinare koja je trajala kraće od dvije minute, Special One je prvo čestitao svojim igračima i momčadi Sunderlanda, a potom se krenuo obračunavati sa sucem susreta i cijelom sudačkom organizacijom.

Naime, Portugalac je 'čestitao' sucu MikeuDeanu na 'fantastično obavljenom poslu', a slične riječi 'hvale' imao je i za prvog čovjeka sudačke organizacije MikeaRileyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako je Mourinho čak i za poraz od posljednje momčadi Premiershipa pronašao krivca u nekom drugom.

Što se tiče borbe za opstanak Aston Villa je protiv Southamptona odigrala 0-0, a standardni stoper "svetaca" DejanLovren odigrao je dobru partiju. Fulham je izgubio od Tottenhama 1-3, a Cardiff je protiv Stoke Cityja odigrao 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo