'KOME SMETA RS NEKA IDE U PM' / Ćiro odgovorio na napad šefa braniteljske udruge: 'Nabijem te na ku***!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na prostorima gdje je sport još uvijek talac politike i mučne prošlosti, takav stav 'trenera svih trenera' izazvao je bijes pojedinih struktura hrvatskog društva.

22.4.2014.
9:19
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Ćiro Blažević podignuo je puno prašine prošlotjednom izjavom kako bi volio biti izbornik Republike Srpske. Na prostorima gdje je sport još uvijek talac politike i mučne prošlosti, takav stav 'trenera svih trenera' izazvao je bijes pojedinih struktura hrvatskog društva.

"Srami se, Ćiro, sada si napokon razotkrio svoje pravo lice. Idi kod svog prijatelja Dodika u Banja Luku i tamo okončaj svoju bogatu sportsku karijeru. Mamić je imao pravo što te je otjerao iz Hrvatske, jer tebi je očito svejedno na čijoj si strani, odnosno tebe ne zanima tko je u vrijeme Domovinskog rata bio agresor, a tko žrtva", reagirao MladenPavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari srpskog lista Alo! zbog Pavkovićeve su reakcije nazvali Ćiru i imali su što čuti.

"Pavković na sudu odgovara jer je napastovao djevojčicu od 18 godina. To je moralna vertikala koja je udarila na mene, čovjeka koji je toliko toga učinio za hrvatski narod", započeo je svoj komentar trener tuzlanske Slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nabijem ja njega na ku***! Pa znaš što je on za mene? Obična kur**na! Eto, to napiši i nemojte me za***avati više", rekao je Ćiro u jednom dahu i nastavio:

"Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa - neka ide u lijepu pi*** materinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo