NOGOMETNA GROZNICA / Vatreno ludilo počinje: Šaljite nam svoje navijačke slike i videa!

Image
Foto: AP

Kako se bliži početak utakmice Brazil - Hrvatska, raste napetost u navijačkom puku. Pripremaju se navijački rekviziti i dogovoraju posljednji detalji oko gledanja tog nogometnog spektakla.

12.6.2014.
10:27
AP
VOYO logo

Večeras u 22 sata po našem vremenu počet će Svjetsko nogometno prvenstvo, a čast da ga otvori protiv domaćina Brazila imat će - Hrvatska.

Uz nekoliko tisuća hrvatskih navijača u Sao Paulu, taj će se dvoboj pratiti diljem Lijepe Naše, gdje će, uopće ne sumnjamo, vladati vatrena navijačka atmosfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga vas pozivamo da nam pošaljete fotografije, videa snimljena mobitelom ili nekim drugim uređajem s gledanja utakmica hrvatske repreznetacije, pripreme za utakmice te, nadamo se, slavlja nakon utakmica :)))

Fotografije i videa nam možete slati na mail: fanzona@rtl.hr ili 'ostaviti' u INBOXU na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/pages/RTLhr/260950597250414

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autore najboljih fotografija i videa na tjednoj bazi očekuju bogati poklon paketi s vrhunskim filmovima na DVD-u ("Igre gladi"), sjajnim dokumentarcima ("Šetnja s čudovištima"), crtićima za najmlađe, te zanimljivim knjigama i vrhunskim glazbenim CD-ima.

A sve o Svjetskom prvenstvu u Brazilu možete saznati na našem posebnom portalu sp2014.rtl.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo