ZVUČNI TRANSFER / Modriću i suigračima stiže najbolji strijelac SP-a!

Image
Foto: AP

Čini se da će ovo biti ljeto najveće kolumbijske nogometne zvijezde Jamesa Rodrigueza. Nakon što je postao najbolji strijelac SP-a, uskoro bi trebao potpisati i 'ugovor života' s Realom.

17.7.2014.
10:00
AP
VOYO logo

Prema pisanju španjolskog lista AS, James Rodriguez je na milimetar od potpisa ugovora s Realom iz Madrida.

U srijedu navečer pregovori između uprave 'Kraljevskog kluba' i Monaca ušli su u završnu fazu, a klub iz Kneževine je postao svjestan da ipak neće moći zadržati kolumbijsku zvijezdu koju je doveo prije godinu dana iz Porta za 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, James Rodriguez bi u Madridu trebao zarađivati oko 7,5 milijuna eura po sezoni, a Monaco bi od Reala dobio 70 milijuna eura gotovine i jednog igrača.

Najizglednije je da će taj igrač biti mladi Brazilac Casemiro, jer su Pepe i Coentrao odbili ponudu da prijeđu u redove doprvaka Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real će u četvrtak predstaviti Tonyja Kroosa kao novo pojačanje, a fantastični kostarikanski vratar Keylor Navas je također na korak do prelaska iz Levantea na Santiago Bernabeu.

AS je također otkrio da su Madriđani pristali prodati Angela Di Mariju PSG-u kako bi namaknuli novac potreban za dovođenje Jamesa Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo