otvorio dušu za RTL DANAS / Šuker prvi put progovorio o oproštaju Eduarda i Vukojevića!

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prvi je put nakon povratka iz Brazila progovorio o svim aktualnostima - oproštaju nekih reprezentativaca, o utjecaju na Niku Kovača i brojnim drugim temama.

18.7.2014.
12:49
VOYO logo

Davor Šuker prvi je put nakon Brazila otvorio dušu i progovorio o nogometnim aktualnostima. Glavna tema razgovara za RTL Danas bila je, naravno, ne baš lijepi oproštaj Eduarda da Silve i Ognjena Vukojevića koji su se, podsjetimo, prilično žestoko obračunali s izbornikom Nikom Kovačem.

"Danas je izgleda moderno opraštati se preko Facebooka, Twittera i Instgrama, ali ja ću tim dečkima na prijateljskoj utakmici protiv Cipra prirediti svečani oproštaj, kakav zaslužuju, s prigodnim darovima za sve što su napravili", poručio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je, govoreći o tom konfliktu, rekao da ne postoje "ljudi koji nemaju veze s reprezentacijom, a utječu na rad", jer Niko Kovač ima jedini utjecaj.

S nastupom u Brazilu je zadovoljan, a izbornik Kovač i dalje ima povjerenje HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Meksika smo izgubili jer su oni imali 11 igrača koji su izgarali svaku sekundu... imali smo i mi, ali odlučivale su sitnice", dodao je Šuker te zahvalio svim kritičarima kojima je poručio "da oni dalje nastavljaju svojim putem".

Intervju s Davorom Šukerom pogledajte u RTL-u Danas iza 18:30 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo