jednogodišnja posudba / Dinamo doveo još jednog Eduarda!

Image
Foto: Youtube

Dinamo je plodonosni prijelazni rok obogatio još jednim igračem u svojoj svlačionici. Najnovije ime u 'modroj' momčadi je 24-godišnji Portugalac Wilson Eduardo, koji stiže na jednogodišnju posudbu iz redova lisabonskog Sportinga.

20.7.2014.
17:07
Youtube
VOYO logo

Wilson Eduardo odradit će godinu dana na posudbi u Dinamu, nakon čega će Zagrepčani imati pravo na otkupljenje njegovog ugovora.

''Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija'', zadovoljno je rekao ZoranMamić, a zatim nastavio: ''Odlično je što je i odradio pripreme i dolazi spreman, a mi ionako već sada imamo problema s ozljedama.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WIlson je prošle sezone u dresu Sportinga nastupio 20 puta, dok je ove sezone u samo četiri nastupa zabio isto toliko pogodaka, zbog čega su ga čelnici Sportinga htjeli zadržati, no sam je igrač bio vrlo zainteresiran za Dinamovu ponudu te je inzistirao da se posudba ostvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo