AMBICIOZAN POTEZ / Ugledni nizozemski trener preuzima srpsku repku!

Image
Foto: Pressefoto ULMER/DPA/PIXSELL

Ugledni nizozemski stručnjak Dick Advocaat potvrdio je kako će od 1. kolovoza preuzeti kormilo srpske nogometne reprezentacije!

22.7.2014.
10:26
Pressefoto ULMER/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni nizozemski stručnjak DickAdvocaat potvrdio je kako će od 1. kolovoza preuzeti kormilo srpske nogometne reprezentacije!

Srbija je bez izbornika od kraja kvalifikacija za Mundijal kada je izborničku poziciju napustio SinišaMihajlović, a na njegovo mjesto, kao vršitelj dužnosti, preuzeo LjubinkoDrulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, početkom idućeg mjeseca mladog će stručnjaka zamijeniti bivši trener PSV-a, Rangersa, Zenita, AZ Alkmaara, te izbornik Nizozemske, Južne Koreje, Belgije i Rusije.

"Nisam htio ponovno raditi kao trener nekog kluba. S druge strane, ponuđen mi je i ugovor od strane Južnoafikanaca, ali to mi je zaista predaleko. Srpski savez je preuzeo inicijativu, pričali smo, a oni imaju sjajnu momčad, s kojim se možemo potpuno koncentrirati na izazove na EURO2016", rekao je Dick Advocaat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prije EURA u Francuskoj Srbija će morati osigurati plasman u skupini s Portugalom, Danskom, Armenijom i Albanijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo