DOBAR DEČKO TENISKIH TERENA / Čilić nam je ispričao sve o obitelji, djevojci i karijeri!

Marin Čilić, dobar dečko teniskih terena na krilima sjajne forme stigao je u Umag, a naša novinarka Maja Oštro privela ga je pred žuti mikrofon i ispitala ga sve o obitelji, dugogodišnjoj djevojci i karijeri!

22.7.2014.
18:25
VOYO logo

26 mu je godina, i 20. je tenisač svijeta - Marin Čilić je na ATP Umag došao sa samo jednim ciljem - pobijediti na domaćem terenu. Prizeman, skroman i iznimno usredotočen na igru, priznaje kako mu nedostaje obitelj. Čilićevi će biti kompletni kada za nekoliko dana stigne obiteljska podrška iz Međugorja.

''Kad je turnir ovako blizu moji uvijek iskoriste priliku jer me ne vide prečesto vidjeti tijekom godine i naravno da je lijepo čuti njihovu podršku s tribina i biti s njima jedan tjedan više u godini'', sretan je Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin svaki svoj slobodni trenutak provodi s djevojkom Kristinom. S diplomiranom psihologinjom u dugogodišnjoj je vezi, a medijski interes za njegov privatni život mu je potpuno jasan – no zajedničkim fotografijama u tabloidima – ne pridaje puno pažnje.

''Volim to držati za sebe, ipak treba imati i svoj mir i jednu distancu sa svoje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mi je jednostavno postalo nekako normalno i ne obazirem se na to. Ako se vidim u novinama ok, ako ne opet ok'', jednostavno je odvratio Marin.

Ne brine se ni gdje će provesti ljetni odmor, ali ono što zna - uživat će u društvu bliskih osoba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nemam previše vremena za odmor tijekom naporne sezone. Ove sam godine u Umagu malo više nego obično, tako da ću preostalo vrijeme iskoristiti za odmor, prošlih sam pak godina bio na jugu Dalmacije, uvijek je lijepo na našoj obali.''

A privlače li Marina party destinacije po obalama ili pak preferira mirnija mjesta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je odmor tražim neko mirnije mjesto, da nisam u prevelikoj gužvi, da me ljudi ne dave baš haha.''

Na pitanje čime bi se bavio da ne trči s reketom u ruci, Marin je jasno rekao da bez sporta u životu ne bi mogao, a prvi sljedeći izbor bio bi mu nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo sportski uspjeh u Umagu ono je što je propustio prošle godine. Zato je tu ove, i ostvarit će ono što je naumio - osvojiti turnir. Marine - sretno!

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo