EKSKLUZIVNO ZA RTL / Luka Modrić: Nismo bili dovoljno dobri i to je jedina istina

Najbolji igrač hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najvažnijih kotačića u igri Real Madrida uoči puta na pripreme svoje momčadi u SAD dao je ekskluzivni intervju za RTL Danas. Modrić je poručio: Neću o oproštajima, jedina istina je da nismo bili dovoljno dobri!

22.7.2014.
18:48
VOYO logo

Iz Zadra direktno na pripreme Kraljeva u SAD gdje ga čeka obnovljeni Real s novim konkurentom Tonijem Kroosom i čudesnim Jamesom Rodriguezom. Borbu za mjesto u prvoj postavi jedva čeka, što je potvrdio svojim izjavama.  

''Dobro sam se odmorio, uživao sam ovdje u Zadru, bio sam malo izvan Hrvatske, napunio sam baterije i moram reći da mi je čak nedostajao nogomet.''      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku uskoro počinje najzanimljivija sezona Primere. Dvoboji Modrić – Rakitić u El Clasicu te Modrić – Mandžukić u madridskom derbiju.  

''Sigurno će biti zanimljivo – Mandžo i Raketa su napravili velike transfere, mislim da hrvati trebaju bit ponosni što imaju igrače u tako velikim klubovima, nadam se da će sada još više naših ljudi uživati u dvobojima Primere'', prokomentirala je naša 'desetka.' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživao je Modrić na odmoru, nakratko zaboravio na neuspjeh u Brazilu, jer ubrzo su krenuli oproštaji njegovih suigrača i prijatelja. Od Pletikose se oprostio putem Instagrama, no svoje mišljenje o svemu što se iza kulisa događalo zasad – ne želi otkriti.   

''Ma ne bih o tome, ne bih o tome…'' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino što je Modrić želio komentirati u vezi reprezentacije bio je njen nastup u Brazilu, kojem kao i većina, nije dao prolaznu ocjenu.

''Jednostavno nismo bili dovoljno dobri da bismo prošli dalje i to je jedina istina.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada želi biti dovoljno dobar pred trenerom 'Kraljeva' Carlom Ancelottijem, naravno očekuje to i Kovač. Odmor je završio, najbolji hrvatski igrač kreće u ludi ritam.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo