Dosta mu je klupe / Legenda Reala na izlaznim vratima

Image
Foto: Youtube

Iker Casillas nikad nije bio bliže izlaznim vratima Real Madrida. Tako barem tvrdi španjolski dnevni list Sport, koji tvrdi da je Arsenal sve više zainteresiran za španjolskog vratara.

24.7.2014.
15:49
Youtube
VOYO logo

Realova legenda i dugogodišnji kapetan proteklih se sezona nije često nalazio među vratnicama 'Kraljeva', a to je počelo još za vrijeme druge sezone Mourinhove ere u Realu. Iker se zasigurno nadao da će se to promijeniti promjenom trenera, no ni kod Ancelottija nije bilo velikih pomaka, Casillas uopće nije branio u Primeri, već samo u španjolskom Kupu i Ligi prvaka.

Ovog prijelaznog roka Real je doveo i Keylora Navasa iz Levantea, što će mu zasigurno još više zaoštriti konkurenciju, i Sport nagađa kako će Casillas ubrzo spakirati torbe i najvjerojatnuje krenuti put Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema njima, u španjolsku je prijestolnicu stigla ozbiljna ponuda Arsenala, koju će Casillas, s obzirom na njegovu trenutnu situaciju, koja je i gora nego protekle dvije sezone kada se nije baš nabranio, vrlo vjerojatno prihvatiti.

U slučaju transfera u Arsenal, Casillas bi imao konkurenciju Poljaka Wojciecha Szczesnyja i vjerojatno Kolumbijca Davida Ospinu koji je nadomak transfera iz Nice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo