Razočarani prvi reket Hrvatske / Čilić: Servis jednostavno nije funkcionirao kad je bilo najpotrebnije

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je bez finala ATP turnira u Umagu nakon poraza od branitelja naslova Španjolca Tommya Robreda s 7-6 (10), 6-3 za sat i 44 minute igre.

27.7.2014.
15:58
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Marin Čilić ostao je razočaran nakon poraza u polufinalu ATP.-a u Umagu od branitelja naslova Španjolca Tommyja Robreda. Najbolji hrvatski tenisač zadovoljan je svojom igrom u prvom setu, ali ne i reakcijama u ključnim trenucima u kojima je propustio iskoristiti čak sedam set lopti.

"Mislim da sam u prvom setu kotirao dobro na terenu, igrao sam stvarno dobro, žalim da tim propuštenim brojnim set-loptama. One dvije kod 5-3 su otišle jako brzo, u 'tie-breaku' sam čak bio i jako koncentriran kada sam poveo 6-3, ali na 6-5 sam napravio dvostruku pogrešku, a onda je od 6-6 svaki poen bio bitan. Nisam uspio zatvoriti set, jer servis nije funkcionirao u pravo vrijeme. A Robredo je iskusan igrač koji je iskoristio svoje šanse", izjavio je Čilić nakon poraza od Robreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu će Španjolac igrati protiv Urugvajca PablaCuevasa koji je u polufinalu svladao prvoga nositelja Talijana FabijaFogninija s 6-3, 6-4. Za Cuevasa je to drugi finale u karijeri, a u Umag je došao kao pobjednik turnira u Baastadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo