LOVREN U LIVERPOOLU / 'Ovo je ostvarenje snova, jedva čekam da istrčim na Anfield'

Image
Foto: Twitter

Liverpool je za hrvatskog stopera platio 25 milijuna eura odštete Southamptonu čime je Lovren postao najskuplji branič u povijesti 'redsa'. Također, ovo je drugi najveći transfer u povijesti nekog hrvatskog nogometaša. Samo je Luka Modrić ispred njega, za kojeg je Real Madrid prije dvije godine platio 30 milijuna eura Tottenhamu.

28.7.2014.
10:56
Twitter
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni stoper DejanLovren (25), nakon što je potpisao ugovor sa Liverpoolom, izjavio je da je ovo za njega ostvarenje snova, te da jedva čeka da istrči na Anfield.

Liverpool je za hrvatskog stopera platio 25 milijuna eura odštete Southamptonu čime je Lovren postao najskuplji branič u povijesti "redsa". Također, ovo je drugi najveći transfer u povijesti nekog hrvatskog nogometaša. Samo je LukaModrić ispred njega, za kojeg je Real Madrid prije dvije godine platio 30 milijuna eura Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema britanskim medijima, Lovren je potpisao s Liverpoolom petogodišnji ugovor, a po sezoni bi trebao zarađivati 3,2 milijuna eura.

"Ovo je ostvarenje snova, sretan sam i ponosan što ću igrati za Liverpool. Znam da imamo milijune navijača, a Liverpool je više od kluba. Jedva čekam da istrčim na Anfield dok navijači pjevaju 'You'll Never Walk Alone'. To je poseban doživljaj za svakog igrača", rekao je Lovren za internetski portal Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je stvar i što sam se ponovno spojio sa mojim suigračima iz Southamptona, RickiejemLambertom i AdamomLallanaom. Lambert je prošle sezone postigao puno važnih golova i od njega sam puno naučio, a Lallana je fantastičan igrač, bio je ključan za nas prošle sezone, i obojica su lideri. Sada ćemo ponovno igrati zajedno. Također, jedva čekam da se upoznam sa ostalim igračima i krenem sa treninzima. Sve su to odlični nogometaši i odlični momci", izjavio je Lovren.

Trener Liverpoola BrendanRodgers ističe da je dolazak Lovrena veliko pojačanje za klub. "Sretan sam što je transfer napokon okončan, pa nam se Lovren može pridružiti na američkoj turneji. Jedava čekam da stigne. On je vrlo važno pojačanje za nas, imponira svojom snagom i odlučnošću, i ima karakteristike vođe. Savršeno se uklapa u profil igrača kojeg smo tražili. Također, relativno je mlad i najbolje igračke godine su tek pred njime, i nadam se da će s nama još napredovati", kazao je Brendan Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo