Prvi čovjek Dinama uvjeren / Zdravko Mamić: Kramarić bi u Dinamu bio još bolji!

'Modri' su jutros otputovali u Dansku na utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga, a Zdravko Mamić je rekao nekoliko riječi o predstavama svoje momčadi na početku sezone, ali i o momčadi Hajduka te bivšem napadaču Dinama, a sada apsolutnoj senzaciji u momčadi Rijeke, Andreju Kramariću.

29.7.2014.
12:54
VOYO logo

Dinamo večeras u Danskoj igra prvi susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga, a upitan o tom dvoboju, Zdravko Mamić je realno i nadasve jednostavno sagledao situaciju:

''A čujte, ako vrijedimo proći ćemo, ako ne vrijedimo – nećemo. Došlo nam je puno novih igrača i sada to treba uigrati. No, nemamo opravdanja za eventualni neuspjeh.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek Dinama prokomentirao je i otvaranje sezone mrskog rivala iz Splita:

''Teško mi je zbog Hajduka koliko god ljudi ne vjeruju u te riječi. Nadam se da će se uskoro stabilizirati i da će naša liga imati barem 5,6 klubova poput Dinama i Rijeke.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A o Rijeci Zdravko ima samo pozitivne komentare, u kojima nije zaobišao ni sjajnog Andreja Kramarića koji je, ne dočekavši pravu priliku u Dinamu, spakirao kofere i čini se, pravu sreću pronašao pod stijenama.

''Rijeka je izrasla u pravi klub i jako sam sretan zbog toga. Andrej je moj ljubimac i on to zna. Ne žalim zbog ovakvog scenarija, znao sam da je vrhunski igrač, da je bio strpljiviji, kod nas bi zabijao još i više jer bi imao bolje suigrače, ali on je želio otići'', zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo