Razočarani trener modrih / Zoran Mamić: Ne znam ostajem li, uprava će ubrzo odlučiti

Image

Dinamo je nakon sinoćnjeg poraza 0-2 u uzvratnom susretu protiv Aalborga ispao iz utrke za plasman u Ligu prvaka. Modrima preostaje boriti se za Europsku ligu, a trener Mamić na konferenciji je potvrdio kako je zadovoljan zalaganjem svojih igrača, ali ne i reakcijama u završnici. O eventualnom otkazu nije imao mnogo za reći.

7.8.2014.
9:22
VOYO logo

Trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice protiv danskog Aalborga bio je razočaran porazom, ali ne i pristupom, odnosno igrom svoje momčadi.

''Čestitke Aalborgu na prolazu u play-off Lige prvaka. Teško mi je nešto suvislo reći ovako brzo nakon utakmice, prvih 30  minuta smo igrali jako dobro, kontrolirali utakmicu i imali prilike, no oni su zabili prvi put kada su prešli centar. U nastavku smo opet bili dobri, stvorili niz prilika, ali kada iz 20-ak udaraca ne zabiješ gol – ne zaslužuješ prolaz'', razočarano je zaključio Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim igračima, tvrdi, nema šo za prigovoriti: ''Užasno sam tužan i razočaran, ali nemam što zamjeriti igračima. Htjeli su, borili se, trčali, samo je završnica izostala. No razgovarali smo u svlačionici i svjesni su što nije bilo dobro i ja sam siguran da će nam donijeti još puno veselja. Nije kraj svijeta, ne živi se od jučer nego od sutra i sada moramo biti bolji u utakmicama koje dolaze.''

Na kontroverzno pitanje boji li se otkaza, Mamić je odvratio: ''Bojao se ja ili ne bojao – uprava će odlučiti. Uložili smo jako puno truda u ovu utakmicu, tri poluvremena smo bili bolji, ali nije bilo dosta. To je sport'', kaže trener pa na komentar kako je par minuta prije trener Aalborga na konferenciji za medije rekao da je Dinamo bio bolja momčad rekao: ''Hvala mu na tome, ali rado bih se mijenjao s njim.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo