NEVJEROJATAN KIKS / Vrdoljak i njegova Legia izbačeni iz Lige prvaka!

Image

UEFA je danas izbacila Legiju iz Varšave iz posljednjeg pretkola Lige prvaka, jer je u uzvratnoj utakmici 3. pretkola protiv Celtica zaigrao branič Bartosz Bereszynski koji nije imao pravo nastupa.

8.8.2014.
12:03
VOYO logo

Legia je u prvoj utakmici 3. pretkola na domaćem terenu slavila 4-1, a u uzvratu je pobijedila 2-0. No, zbog šlampavosti vodstva kluba ipak su eliminirani.

Naime, u 86. minuti uzvratnog susreta u igru je ušao Bartosz Bereszynski za kojeg su u Legiji mislili da je odradio tri utakmice suspenzije koje je zaradio prošle sezone zbog crvenog kartona u utakmici protiv Apolona u Europskoj ligi.

Bereszynski nije igrao u 2. pretkolu protiv St. Patricka, te u prvoj utakmici protiv Celtica, pa su u poljskom klubu mislili da je odradio suspenziju. No, Legia ga nije registrirala za kvalifikacije za Ligu prvaka, pa mu nije ni mogla teći suspenzija.

UEFA je zbog toga uzvratni susret registrirala sa 3:0 za Celtic, a budući da je Legia na domaćem terenu slavila sa 4:1, škotski klub je prošao dalje zbog gola u gostima.

I tako je Legia na travnjaku pobijedila Celtic sa ukupnim rezultatom 6:1, ali je zbog šlampavosti vodstva kluba eliminirana za "zelenim stolom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo