DEBITIRAO LUIS SUAREZ / Neymarov show na Nou Campu, Rakitić odličan!

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Španjolski nogometni velikan Barcelona predstavio je na Camp Nou pred 99,786 gledatelja pojačanja za novu sezonu, a potom u prijateljskom susretu deklasirao meksički Leon 6-0.

19.8.2014.
7:12
AP
VOYO logo

BARCELONA - Španjolski nogometni velikan Barcelona predstavio je na Camp Nou pred 99,786 gledatelja pojačanja za novu sezonu, a potom u prijateljskom susretu deklasirao meksički Leon 6-0.

Uoči susreta navijačima su predstavljeni Luis Suarez, Claudio Bravo, Thomas Vermaelen, Jeremy Mathieu, Rafinha i naš IvanRakitić. Očekivano, najveće ovacije dobio je urugvajski napadač Suarez koji zbog suspenzije do sredine listopada nema pravo nastupa u službenim utakmicama. Suarez je dvoboj započeo na klupi, no dobio je priliku u zadnjih 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je rutinski odradila posao protiv meksičkog sastava, a glavna vijest je povratak Brazilca Neymara koji se nakon šest tjedana posve oporavio od teške ozljede leđa. Neymar je u povratničkom nastupu zabio dva gola (11, 43), a strijelci su bili i Messi (3), Munir (53, 77) i SandroRamirez (88).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je u početnom sastavu i već u petoj minuti je opasno zaprijetio meksičkim vratima. Rakitić se istaknuo s još nekoliko odličnih poteza, a sudjelovao je u akciji za četvrti pogodak. 'Raketa' je zamijenjen u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo