gotova stvar / Branimir Hrgota odlučio: Igrat ću za Hrvatsku!

Image
Foto: Rolf Vennenbernd/DPA/PIXSELL

Nije prošlo ni 24 sata otkako su se pojavile prve glasine kako Niko Kovač ima veliku želju vidjeti Branimira Hrgotu u dresu Hrvatske, a čini se kako je cijela stvar već gotova i sada se samo čeka zeleno svjetlo FIFA-e i Hrgota može odjenuti kockasti dres.

20.8.2014.
22:28
Rolf Vennenbernd/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski izbornik Niko Kovač u jako je dobrim odnosima s obitelji Hrgota i u subotu će ih posjetiti u Njemačkoj, piše Goal.com.

Branimir Hrgota je Hrvat rođen u Zenici i igra na poziciji napadača u Borussiji iz Mönchengladbacha, a nastupao je i za švedsku reprezentaciju do 21 godine. No, prošle je godine razbjesnio sve Šveđane odbivši poziv u švedsku A vrstu, nakon čega je HNS krenuo u akciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za reprezentaciju ne želim ništa komentirati. Nisam ništa čitao. Sa mnom još uvijek nitko nije razgovarao na tu temu", izjavio je u srijedu ujutro Hrgota u Sarajevu.

Međutim, priča je kasnije ipak dobila potpuni obrat. Hrvatski izbornik Niko Kovač u jako je dobrim odnosima s obitelji Hrgota i u subotu će ih posjetiti u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo bi s napadačem Borussije trebao dogovoriti posljednje detalje nakon čega će HNS poslati pismo FIFI i  zatražiti dozvolu da Hrgota nastupa za Hrvatsku.

Hrgota je prošle sezone odigrao 30 utakmica u Bundesligi, i pritom postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo