MINIMALAN PORAZ U KIJEVU / Tudor zadovoljan svojom momčadi: 'Imamo otvoren rezultat'

Trener nogometaša Hajduka Igor Tudor ocijenio je kako jučerašnji 1-2 poraz njegove momčadi od Dnjipra u Kijevu u prvoj utakmici završne runde kvalifikacija za Europsku ligu predstavlja otvoren rezultat za uzvratnu utakmicu.

21.8.2014.
11:08
VOYO logo

SPLIT - Trener nogometaša Hajduka IgorTudor ocijenio je kako jučerašnji 1-2 poraz njegove momčadi od Dnjipra u Kijevu u prvoj utakmici završne runde kvalifikacija za Europsku ligu predstavlja otvoren rezultat za uzvratnu utakmicu koja će se igrati na Poljudu u četvrtak 28. kolovoza.

"Meni je najvažnije da imamo otvoren rezultat za uzvrat i uvjerenje da ekipa Hajduka može igrati puno bolje nego što je igrala protiv Dnjipra u Kijevu gdje je moja momčad pružila 70 posto svojih mogućnosti", kazao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima, Dnjipro je prava ekipa sa puno dobrih igrača.

"Imao je Dnjipro svojih šansi, a imali smo i mi svojih", dodao je, istaknuvši posebice golmana Hajduka LovruKalinića za kojeg je kazao da je bio stvarno dobar, te mu je na tomu čestitao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Hajduka su se iz Kijeva vratili u Split nešto iza ponoći, a na aerodromu Resnik dočekalo ih je nekoliko stotina navijača pjevajući i uzvikujući "Ovo je Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo