europa u drugom planu / Guardiola direktan: Bundesliga je naš glavni cilj

Image
Foto: AP Images

Sutrašnjom utakmicom između Bayerna i Wolfsburga započinje nova njemačka nogometna sezona u koju bavarski klub ulazi s ciljem osvajanja treće uzastopne titule.

21.8.2014.
17:12
AP Images
VOYO logo

Zadnji koji su nanizali tri titule u Bundesligi bili su upravo Bavarci kojima je to uspjelo u razdoblju od 1999. do 2001. U redovima Bayerna više nema Maria Mandžukića, koji je preselio u Atletico Madrid, no napad 'Vukova' ponovo će predvoditi Ivica Olić.Ivan Perišić je trenutačno izvan stroja zbog ozljede ramena.

"Bundesliga je naš glavni cilj, titula koja se najviše vrednuje. Naporno smo radili i želim pobjedom otvoriti novu sezonu. Wolfsburg ima kvalitetnu momčad i bit će to dobar test za nas," poručio je Bayernov trener Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci će na otvaranju sezone biti oslabljeni neigranjem sedmorice igrača. Izvan stroja su Boateng, Javi Martinez, Robben, Rafinha, Ribery, Schweinsteiger i Thiago.

Briga sa sastavom ima i Guardiolin kolega na suparničkoj klupi Dieter Hecking. Wolfsburg dolazi na Allianz Arenu bez Benaglia, Felipea, Perišića, Sissoka i Zawade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premda imamo problema s izostancima nekih igrača, spremni smo za otvaranje prvenstva. Bayern je favorit, no sasvim sigurno nećemo se predati," kazao je Hecking.

Utakmica između Bayerna i Wolfsburga je u petak u 20.30 sati u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo