neisplaćeni dugovi / Cibona produljila rok za dogovor s vjerovnicima

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Vodstvo Cibone odlučilo je na neodređeno vrijeme, a najdalje do 1. rujna, produljiti rok za dogovor sa četvoricom bivših igrača koji su pokrenuli blokadu kluba kod FIBA-e.

22.8.2014.
10:50
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U petak ujutro istekao je rok od 72 sata, koji je Cibona postavila Marku Tomasu, Damiru Markoti, Goranu Vrbancu i Gordanu Giričeku za konačno izjašnjavanje o ponudi za djelomičnu naplatu duga koji klub ima prema njima. Igrači se nisu izjasnili, ali na konačnu odluku o putu kojim će Cibona krenuti još ćemo pričekati.

"Odlučili smo nastaviti pregovore jer se radi o prevažnom pitanju za klub. U dnevnim smo kontaktima s vjerovnicima i odvjetnicima, nastavljamo pregovore u nadi da ćemo doći do pozitivnog rješenja", izjavio je za Cibonin pregovarač Aleksandar Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postavlja se pitanje do kada će Cibona čekati na odgovor igrača.

"Postavili smo određene datume i svakako ćemo ovaj proces završiti do 1. rujna", rekao je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Cibonin dug prema četvorici igrača je osam milijuna kuna. Cibona je ponudila isplatiti polovicu tog iznosa do 1. rujna te još 25 posto u nekoliko obroka.

Ne pristanu li igrači na ovu ponudu, Cibona će moći dovoditi samo domaće igrače koji su 5. rujna prošle godine bili registrirani za hrvatske klubove. Uspiju li se klub i vjerovnici dogovoriti, Cibona bi se mogla pojačati i onim hrvatskim igračima koji su 5. rujna 2013. bili registrirani za inozemni klub, poput mladog hrvatskog reprezentativca Borisa Baraća iz Širokog, odnosno bivših 'Cibosa' SvenaSmajlagića i Jure Lalića koji treniraju u Draženovom domu, a mogla bi opet dovoditi i strance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo