EKSKLUZIVNO ZA RTL / Mandžukić o rekordno brzom zabijenom golu, novom treneru i Modriću!

S rekordima se ne zamaram, još sam pod dojmom svega - ekskluzivno je za RTL Danas poručio Mario Mandžukić nakon što je postao novi heroj Atletico Madrida, jer jedinim pogotkom na utakmici donio im je trofej superkupa protiv Reala. Sada kaže - ovako nastavljam dalje.

23.8.2014.
18:26
VOYO logo

Krenuo je Atletico s centra, a samo 81 sekundu kasnije prema golu se sjurio MarioMandžukić. Vicente Calderon je u deliriju, a Mandžin potez bio je dovoljan za trofej i debi pred svojim navijačima kakav je samo poželjeti mogao.

"Još sam pod dojmom svega toga. Tako da siguran sam da će mi ovaj gol puno pomoći za sad nastavak i početak sezone", rekao nam je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to najbrži pogodak u povijesti Superkupa i prvi put da je legendarni Casillas izgubio u utakmici protiv Atletica.

"S tim rekordima se ne zamaram. Moje je da radim za ekipu i da radim ono što najbolje mogu. S ovom ekipom je stvarno odličan osjećaj, bit u takvoj ekipi, s takvom momčadi, s takvim trenerom", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i on je imao svoj šou jer je zbog tapkanja po glavi suca isključen. Svejedno je nakon susreta došao na teren i prvo krenuo zahvaliti Super Mariju.

"Čestitao mi je, zagrlio me i čestitao mi je. Jedan od razloga što sam došao tu je bio i on. Diže ekipu i to mi se jako sviđa. I siguran sam da ćemo imat sjajan odnos", kaže Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav je uzajamna jer je i Simeone nakon utakmice nahvalio svog napadača.

"Mandžukić nije Diego Costa, niti je Griezmann David Villa. Ovo je nova momčad, uigravamo se i samo ćemo biti još jači. Hvala svim igračima na ovoj predstavi", izjavio je trener Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A predstava LukeModrića završila je drugim žutim, odnosno crvenim kartonom, prvi put u njegovoj karijeri. Tako da čestitka reprezentativnom suigraču nije pala.

"Poslije utakmice se nismo vidjeli, bio je dobio crveni karton, a mi smo počeli sa slavljem. Oni su otišli u svlačionicu. Sigurno da nije bio presretan, ali kažem, to je nogomet", kaže Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to je početak Primere. Koja će uz hrvatski trojac Mandžukić - Modrić - Rakitić biti super zanimljiva.

"Moji planovi su nastaviti ovako dalje. Ne zadajem si neke prevelike ciljeve, idem korak po korak i ja sam siguran da ću biti uspješan ovdje", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi trofej je tu, sada kreće lov na prvenstvo i Ligu Prvaka. Mandžukić je najavio velike stvari.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo