US Open / Vekić nastavila crni niz, Tomljanović poražena u debiju za Australiju

Image

Nakon što je u travnju ove godine osvojila Kuala Lumpur, Vekić je nastupila na deset turnira, uključujući i kvalifikacije. Ostvarila je samo tri pobjede, po jednu u Wimbledonu i Bakuu, te jednu u kvalifikacijama Madrida.

27.8.2014.
12:14
VOYO logo

Hrvatski tenisačica Donna Vekić izgubila je u 1. kolu US Opena od Amerikanke Coco Vandeweghe sa 6-2, 3-6, 1-6, te tako nastavila crni niz poraza.

Protiv 38. tenisačice svijeta Vekić je počela odlično, dobila je prvi set sa 6-2, ali kod 3-3 u drugom setu raspala se njena igra i do kraja meča je osvojila tek jedan gem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u travnju ove godine osvojila Kuala Lumpur, Vekić je nastupila na deset turnira, uključujući i kvalifikacije, i ostvarila je samo tri pobjede, po jednu u Wimbledonu i Bakuu, te jednu u kvalifikacijama Madrida. U tom razdoblju prekinula je i suradnju s trenerom Davidom Felgateom, s kojim je radila šest godina.

Hrvatica Ajla Tomljanović, koja je na US Openu debitirala pod australskom zastavom, poražena je u 1. kolu od Španjolke Carle Suarez Navarro sa 6-3, 2-6, 1-6. Bio je to sličan scenarij kao u slučaju Donne Vekić. Tomljanović je dobila prvi set, a potom je propustila tri vezane break lopte na startu drugog, i nakon toga sve je krenulo nizbrdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su pobijedile, Vekić i Tomljanović susrele bi se u dvoboju 2. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo