Mamić uvjeren u prolaz / 'Mi smo Dinamo, pripadamo Europi i to ćemo potvrditi'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Mamić je rekao kako iz Rumunjske ima sjajan rezultat koji nije bio u skladu s igrom te će trebati to sve podići na razinu više.

27.8.2014.
14:58
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Zoranu Mamiću sa svih strana stižu savjeti za okršaj protiv Petrolula u drugoj meč lopti za Europsku ligu.

Prva ispuštena protiv Aalborga može biti lekcija za put do ovosezonskog cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičnu prednost od 3-1 ne treba kompromitirati da se istrči spuštenog garda.

"Malo si budem bedast sam sebi sa silnim ponavljanjima kako će Dinamo uvijek igrati svoju igru i sustav. Naravno da protivnik i događaji tijekom utakmice diktiraju određene stvari, ali osnovna je ideja biti svoj", kazao je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako iz Rumunjske ima sjajan rezultat koji nije bio u skladu s igrom te će trebati to sve podići na razinu više.

"Imam veliku vjeru u mogućnosti, kvalitetu i vrijednost svojih igrača", rekao je trener Dinama, uz kojega je na konferenciji bio kapetan Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat je dobar, ali da će biti lako - neće! Mi smo Dinamo i pripadamo Europi i to će se sutra dogoditi", kapetanski će Joe koji se ne sjeća da je u karijeri izgubio prolaz nakon što je u prvoj utakmici imao 3-1.

"Jedino što mi sada pada na pamet je ona utakmica finala Kupa protiv Hajduka kada smo na Poljud došli s 3-0 pa trofej dobili nakon izvođenja jedanaesteraca, ali iz igračkih dana ne pamtim takav slučaj", kazao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažete da nismo bili agresivni, a u prvih 35 minuta trebalo nam je manje od dvije sekunde da osvojimo svaku izgubljenu loptu. Gledali smo statistiku i Aalborg je bio bolji od nas u tek dva elementa. Ta agresija se ne mjeri samo u prekršajima, a i u tome smo bili bolji", argumentirao je Mamić.

Petrolul na Maksimir dolazi bez tri bitne karike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da nema vratara, lijevog beka i stopera koji je isključen protiv nas. To je velik hendikep za Petrolul, ali oni imaju dužinu klupe i kvalitetne pojedince", pojasnio je Mamić, na što se nadovezao i Šimunić: "Imaju izuzetno puno dobrih individualaca. Jasno je kako treba paziti na Mutua, ali meni osobno je Albin jako opasan".

"Navijam za sve naše klubove u Europi", zaključio je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo