Bocnuo suparnika / Tudor: Markevich je demagog i samo pili naopako

Image
Foto: RTL

Trener Hajduka Igor Tudor prokomentirao je izjavu trenera Dnipra Myrona Markevicha, koji je rekao kako eventualno ispadanje od Hajduka ne bi bilo katastrofa za njegovu momčad, ustvrdivši da ukrajinski stručnjak koristi klasičnu demagošku metodu 'piljenja naopako.'

27.8.2014.
19:49
RTL
VOYO logo

Hajduk sutra čeka uzvratni dvoboj playoffa za Europsku ligu s Dniprom protiv kojeg je u prvom susretu u Ukrajini upisao poraz 1:2.

Euforija u Splitu je neviđena, nakon velikog preokreta protiv Shakhtera Splićani očekuju još jedan takav, a karte za Poljud rasprodane su još u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dnipra Myron Markevich u najavi je utakmice respektabilno pričao o svom protivniku:

''Hajduk je pokazao da zna igrati. Na oba je kluba veliki pritisak. I mi i Hajduk imamo istu želju i zadatak - proći dalje. Neće biti tragedija ako ispadnemo, nama je glavno natjecanje domaće prvenstvo. Život ide dalje i ako ispadnemo.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudora je posebno zaintrigirala njegova izjava, a medijima se izjasnio što misli o njoj:

''Ma dajte molim vas, to je psihologija, demagogija i pila naopako. Malo smiješno da to kaže trener koji ima momčad 20 puta skuplju od naše'', rekao je gotovo ljutiti Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos rečenom, vjeruje u prolaz svoje momčadi:

''Nogomet je lijep upravo zato jer ne pobjeđuje uvijek bolji. Naš rad u zadnjih godinu dana mi daje optimizam. Ono nije bio naš maksimum, a sada ćemo imati domaći teren i publiku, i ponovno ponavljam, vjerujem da ćemo proći dalje'', zaključio je Tudor, koji je na iznenađenje mnogih dodao kako za sutrašnju utakmicu ne računa na napadača Artjema Milevskog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo