polovičan uspjeh naših / Baghdatis predao Čiliću, a Dodig Lopezu u 1. kolu US Opena

Image
Foto: AP

Marin Čilić uspješno je prošao 1. kolo posljednjeg Grand Slam turnira US Opena u New Yorku, dok je Ivan Dodig predao Španjolcu Felicianu Lopezu nakon velike borbe.

27.8.2014.
21:13
AP
VOYO logo

Oba meča 1. US Opena hrvatskih predstavnika završila su predajom.

Cipranin Marcos Baghdatis predao je Čiliću kod rezultata 6-3, 3-1 za najboljeg hrvatskog igrača. 'Hrvatski zet' Baghdatis, koji je oženio našu bivšu igračicu Karolinu Šprem, očito je bio dobar izbor za Čilićev prvi meč na US Openu, bio je to njihov šesti dvoboj i peta pobjeda Čilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu Čilić, koji je 14. nositelj, ide na boljega iz dvoboja Ukrajinca Ilje Marchenka i Švicarca MarcaChiudinellija.

Pravu dramu proživljavao je Ivan Dodig koji je propustio priliku u četiri seta pobijediti Španjolca Lopeza, a u petom je predao zbog bolova kod rezultata 6-1, 5-7, 6-2, 4-6, 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig je uvjerljivo dobio prvi i treći set, a u četvrtom je imao vodstvo od 4-2, da bi potom izgubio četiri gema zaredom i predao nakon 170 minuta velike borbe s protivnikom i bolovima. Dodig je od čak 15 prilika za 'break' iskoristio svega pet, dobio je 12 poena više i napravio 27 neprisiljenih pogrešaka manje od Španjolca. Protiv Lopeza, 21. igrača svijeta, Dodig sada u međusobnim dvobojima ima omjer 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo