realova zvijezda / Ronaldo uvjeren: Bolji sam od Messija

Image
Foto: AP Images

Cristiano Ronaldo početkom je sezone dao ekskluzivni intervju za portugalsku televiziju u kojem je upitan o rivalstvu s Lionelom Messijem. Ronaldo je pojasnio kako to rivalstvo postoji samo u medijskim okvirima, ali na kraju i ustvrdio: 'Ako mene pitate, smatram da sam bolji.''

28.8.2014.
17:03
AP Images
VOYO logo

Ponajbolji igrač današnjice, krilni napadač aktualnog europskog prvaka Real Madrida, CristianoRonaldo, dao je ekskluzivni intervju za portugalsku televiziju u kojem je imao nekoliko zanimljivih izjava u vezi rivalstva između njega i Barcelonine zvijezde Lionela Messija.

Ronaldu je postavljeno nekoliko direktnih pitanja o rivalstvu s Argentincem, no Portugalac se trudio izostaviti tenzije iz svojih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Naše rivalstvo su ponajviše formirali mediji. Pravo rivalstvo između nas ne postoji. Profesionalno i sportski se nadmećemo jedan protiv drugoga i imamo normalan odnos'', rekao je Ronaldo.

Ipak, novinarima to nije bilo dovoljno pa su 'bocnuli' Ronalda i direktnim pitanjem o tome koji je od njih dvojice bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ni jedan od nas nije ni bolji ni lošiji. Obojica dajemo sve od sebe i radimo svoj posao, kako za klub, tako i za reprezentaciju. Obojica želimo biti najbolji'', rekao je Ronaldo, ali iza toga i izjavio nešto što je potpuno poništilo njegov prethodni iskaz:

''Vjerujem da sam u svojoj profesiji upravo ja najbolji. Svakodnevno se trudim i radim kako bi bilo tako, no čak i kad mi nešto ne uspije, u svojoj glavi ja ću opet biti najbolji'', zaključio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje, rijetki su bili nogometaši kroz povijest koji su željeli ostaviti tako dubok trag u nogometu poput karizmatičnog Portugalca, no moramo priznati, pogledamo li statistike, zabijene pogotke, osvojene momčadske i individualne trofeje, voljeli ga ili ne - Ronaldo itekako uspijeva u svome naumu i ovom je trenutku zaista možda i najbolji nogometaš današnjice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo