OGLAS

Čekaju ždrijeb / Riječani u Moldaviji tri puta zatresli mrežu Sheriffa i osigurali EL

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke izbacili su moldavski Šerif u 4. pretkolu Europske lige nakon što su i u uzvratu u Tiraspolju slavili s 3-0, te s ukupnih 4-0 prošli u natjecanje po skupinama.

28.8.2014.
21:13
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Riječani su i drugu godinu zaredom osigurali nastup u skupini Europske lige, a s lakoćom su u Tiraspolu pobijedili Sheriff s 3-0 pogocima Liggera Moreire (29-ag), Andreja Kramarića (44) i Moisesa (61).

Moldavci su više prijetili na početku utakmice, no Riječani su u 29. minuti došli do pogotka koji je i prelomio pitanje prolaska. S lijeve strane je oštru loptu ubacio Moises, a branič domaćina Ligger Moreira je glavom neobranjivo pogodio vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 44. minuti je Andrej Kramarić iz blizine pogodio za 2-0 nakon akcije Moisesa i Leovca.

U 61. minuti najbolji pojedinac susreta, riječki Brazilac Moises, povećao je na 3-0 i to lijepim pogotkom udarivši loptu u padu iskosa s desetak metara, a pogodio je sami desni kut vrata Sheriffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Matjaža Keka do kraja je sačuvala svoju mrežu netaknutom, a Riječani sada s velikim zanimanjem iščekuju petak i ždrijeb koji će im donijeti tri protivnika u skupini i šest jesesnkih europskih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo