OGLAS

iznenađenja večeri / Lyon, Real Sociedad i Lokomotiv Moskva neće vidjeti skupine EL

Image
Foto: AP Images

Uzvratni susreti playoff runde kvalifikacija za Europsku ligu donijeli su i nekoliko velikih iznenađenja - ispali su Lyon, Real Sociedad i Lokomotiv Moskva.

28.8.2014.
22:06
AP Images
VOYO logo

Tri velika iznenađenja dogodila su se u posljednjem pretkolu Europske lige. Natjecanja po skupinama tako neće vidjeti Lyon, Real Sociedad i Lokomotiv iz Moskve.

Lyon je na gostovanju u Giurgiu pobijedio rumunjsku Astru 1-0, no ipak je ispao jer je u prvom susretu na Gerlandu izgubio 1-2. Francuzi su poveli golom Jordana Ferrija u 23. minuti i usprkos silnom pritisku nisu uspjeli zabiti i drugi gol koji bi ih odveo u LP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još veće iznenađenje priredio je Apollon Limassol koji je u Moskvi deklasirao Lokomotiv 4-1 nakon što je prvi susret završio 1-1. Golove za ciparski sastav zabili su Rezek (20), Papoulis (51), Thuram (78) i Lopez (84), a katastrofu domaćina ublažio je Pavljučenko golom u 85. minuti. Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odigrao je cijeli susret.

Iznenađenje je i težak poraz Real Sociedada koji je na gostovanju kod Krasnodara izgubio 0-3 ispustivši gol prednosti iz prve utakmice. Strijelci za ruski sastav bili su Joazinho (71), Pereyra (88) i Ari (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Europske lige ostao je i Rostov naših Stipe Pletikose i Hrvoja Milića. Rostov je u uzvratnom susretu odigrao 0-0 protiv Trabzonspora koji je prvi susret dobio 2-0. Pletikosa i Milić su odigrali cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo