OGLAS

Polovičan uspjeh naših / Dinamo pobjedom osigurao prolaz, Split minimalno poražen

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je domaćom pobjedom protiv Petrolula (2-1) na Maksimiru osigurao nastup u skupini Europske lige. Split je pak poražen kod Torina 0-1, a kako je prvi susret u Dugopolju završio bez golova Split je zaključio svoju europsku priču.

28.8.2014.
23:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio rumunjski Petrolul Ploiesti 2-1 potvrdivši pobjedu od 3-1 iz Rumunjske.

Prvi pogodak za Zagrepčane polučio je Duje Čop. On je u 22. minuti izbjegao zaleđe, prihvatio dodavanje Machada i rutinirano pogodio mrežu pored vratara Cobree.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 59. minuti Mutu je atraktivno petom asistirao Albinu, koji prebacuje Eduarda za 2-1.

U zadnjim sekundama utakmice Antolić se fintom oslobodio dvojice igrača i s ruba kaznenog prostora lobao vratara za zasluženu pobjedu i prolazak Dinama u grupnu fazu..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split se od Europe oprostio s tri pobjede, četiri neodlučena ishoda i samo jednim porazom uz razliku pogodaka 7-3. Večeras su doživjeli prvi europski poraz ove sezone, no bio im je to nažalost, i zadnji susret u Europi što se ove sezone tiče.

U 21. minuti dogodio se ključni trenutak susreta. Ibriks je skrivio kazneni udarac koje je sigurno realizirao El Kaddouri. U završnici prvog djela Split je mogao izjednačiti, no udarac Glavine je završio pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao je Split iznenaditi iz prekida, no Torino se odlično branio. U posljednjih desetak minuta hrvatski sastav je sve karte bacio u napad. Split je zaigrao s tri napadača, ali nije uspio svladati Padellija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo