Probat će ih iznenaditi / Kek: Rijeka može ravnopravno igrati sa svima

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

'Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit. No, mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi', kazao je Kek, trener Rijeke.

29.8.2014.
16:58
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon ždrijeba skupina Europske lige trener Rijeke, Matjaž Kek, istaknuo je da su dobili atraktivne suparnike, te da mogu ravnopravno igrati sa svima.

Nogometaši Rijeke igrat će u skupini G zajedno sa braniteljem naslova Sevillom, Feyenoordom iz Rotterdama i Standardom iz Liegea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit. No, mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga", izjavio je Matjaž Kek, a prenosi internetski portal Rijeke.

"Tri spektakularne utakmice na Kantridi. Sada je situacija da je tako zbog naših navijača, igrača, stručnog stožera. Uvjeren sam da niti jednom od ovih velikana neće biti lako na Kantridi. To su ogromni klubovi, bogati, iz velikih nogometnih zemalja, ali jedva čekamo uhvatiti se u koštac s njima", kazao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo