Preživio triler / Repeša: Znamo da moramo i hoćemo bolje

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'rgentinu znamo puno bolje nego Filipine. Iskreno, puno me je više strah utakmice sa Senegalom', rekao je izbornik.

30.8.2014.
20:23
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, Jasmin Repeša, nakon teško izborene pobjede od 81-78 protiv Filipina nakon produžetka u susretu 1. kola skupine B na Svjetskom prvenstvu u Sevilli bio je svjestan kako njegovi igrači moraju igrati bolje u nastavku natjecanja ukoliko žele ostvatiti zapaženiji rezultat.

"Prve utakmice nikada nisu išle onako kako bismo mi željeli niti na europskim prvenstvima. Igračima ne mogu zamjeriti ništa za pristup, želju i volju i najbitnije je da su ostali momčad i kada je bilo teško. Međutim, morali smo 'ubiti' utakmicu već u drugoj četvrtini, ali smo promašili četiri otvorena šuta, a kada stvari krenu loše onda se pojavi nervoza, uđe voda u uši i dogode se loše stvari. Jako je važno što smo se uspjeli vratiti nakon minus tri kada je bilo jako opasno da čak i izgubimo utakmicu. Znamo da moramo i hoćemo bolje ako želimo ispuniti ciljeve koje smo postavili pred sebe", rekao je Repeša, te se osvrnuo i na sljedećeg suparnika, Argentinu protiv koje će Hrvatska igrati u nedjelju od 13.30 sati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Argentinu znamo puno bolje nego Filipine. Iskreno, puno me je više strah utakmice sa Senegalom. Argentina ima nekoliko iskusnijih igrača koji su pripremne utakmice igrali na jedan način, dok će natjecanje igrati na sasvim drugi, jer su prepuni međunarodnog iskustva. Također, ako se treba doslovno potući za pobjedu, oni su tu najbolji na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo