KRALJ STRIJELACA / Vratio se Ibro i odmah zabio tri komada!

Image
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL

U posljednjem susretu četvrtog kola francuskog prvenstva PSG je na Parku Prinčeva deklasirao St Etienne 5-0, a junak utakmice bio je Zlatan Ibrahimović koji se nakon ozljede vratio s tri gola.

1.9.2014.
9:29
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju navečer se najbolje vidjelo što Zlatan ibrahimović znači za PSG. Odmah po povratku nakon ozljede švedski nogometni genijalac je zabio tri gola, a St. Etienne je na Parku prinčeva pao s glatkih 5:0.

PSG je poveo u 24. minuti nakon katastrofalne pogreške vratara Stephanea Ruffiera koji je zatresao vlastitu mrežu. Ruffieru je lopta koju mu je vratio Bayal Sall prešla preko noge i ušla u gol. Iduća dva gola za pariški sastav zabio je Zlatan Ibrahimović koji se na najbolji način vratio nakon oporavka od ozljede kuka. Među strijelce se upisao i Ediason Cavani u 64. minuti, a seriju je zaključio Ibrahimović u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Lyon je doživio već treći poraz. Premda je na gostovanju kod Metza vodio 1-0, domaćin je u razmaku od 82. do 86. minute s dva gola okrenuo rezultat. Strijelci su bili Yeni N'Gbakoto (82-11m) i Juan Falcon (86), a za Lyon je pogodak postigao Alexandre Lacazette (68).

Na ljestvici vodi Bordeaux sa 10 bodova, PSG je skočio na drugu poziciju s osam bodova, koliko ima i Lille. Marseille, St Etienne, Rennes, Lorient i Nantes imaju po sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo